Tag: Gjumi

Gjumi regjistron kujtimet negative

Gjumi mbon kujtimet, madje dhe ato më dramatiket, kështu që mund të forcojë kujtesën nga ngjarjet negative. Gjumi në fakt është një kohë në të cilën kujtimet tona janë të regjistruara në një …