Tag: gjithcka per floket

Si të kujdesemi për flokët

A duhet flokët të thahen në mënyrë natyrale apo me tharëse flokësh? Në fakt kjo është çështje preference. Disa njerëz nuk kanë dhe aq kohë t’i kushtojnë rregullimit të flokëve, andaj ata …