Tag: gjenet

Bukuria dhe spiritualiteti

Si do të dukem pas dhjetë vjetësh? Rrezatoj me bukuri të pjekur e cila edhe më tej do t’i joshë shikimet e të tjerëve? Sa herë pyet veten secila femër derisa qëndron ulur pranë …