Tag: gjendjet inflamatore

Pektina rrit imunitetin

Pektina, një heteropolisaharid që gjendet në përbërjen e mollës, mund të zvogëlojë gjendjet inflamatore të lidhura me mbipeshën dhe të stimulojë sistemin mbrojtës të organizmit, bëjnë të …