Tag: Givenchy

Dimër – Vjeshtë 2009/2010 nga Givenchy

Të rejat fundit na vinë nga Givenchy projektuesi Schiaparelli, ikonë e modës. Këpucët, çantat dhe aksesore përbëhet nga pjesë ultra moderne, të përshtatshme për një editorial apo nje show si …

Produktet për qerpikë

Rimelet me te mire te cilet japin efekt per qerpike fallso. Qe nga 1994 Helena Rubinstein propozoi rreshkitesin e rimelit, dhe ishte me te vertet nje trium, por edhe pse gjate viteve rimelet …