Tag: Gianfranco Ferre

Linjë e re e modes nga Gianfranco Ferre

Gianfranco Ferre i kushton shumë vëmendje linjës dhe dëshirës së çdo gruaje që të jetë tërheqëse, njëkohësisht e fortë, e fuqishme dhe e pavarur. Gianfranco Ferre është një prej …