Tag: gershet

Gërsheti Halo

Nuk keni kohën e mjaftueshme për të shkuar çdo ditë tek parukierja? Mbase edhe mundësia ekonomike nuk është e favorshme… Sot do t’ju sugjerojmë një model të thjeshtë, elegant dhe …