Tag: fytyrë normale

Maskë për fytyrë normale

Hidhni të paktën 4 lugë gjelle mjaltë me pak çaj të gjelbër të nxehtë (të vluar), sa të bëhet një masë që të përhapet lehtë në fytyrë, por mos të rrjedhë.  Largoni flokët nga fytyra dhe …