Tag: fytyrë e re

Pilula që mban fytyrën e re

Shkencëtarët kanë zbuluar një pilulë me ndihmën e së cilës fytyra mbetet per shume kohe ne gjendje te mire dhe jo e plakur, dhe kete e shkuan gazeta “Sunday Times”. Pilulën ka ngjyre te …