Tag: Fytyrë e përkryer

Për fytyrë të përkryer

A dëshironi fytyrë të kujdesur dhe të freskët, e nuk dëshironi të shpenzoni të holla për tretmanë të shtrenjta dhe të gjatë kozmetikë? Nëse përgjigjja është po, kemi befasi për ju – dhjetë …

Fytyrë e përkryer

Për t’u dukur posaçërisht tërheqëse dhe elegante në mbrëmjen solemne, gjeni kohë të mjaftueshme dhe zbatoni udhëzimet tona! Baza: pudra në fytyrën tuaj duhet të ketë pamje të natyrshme, në …