Tag: Fytyrat e ndryshuara

Gratë pëlqejnë burrat simpatikë

Një grua që sheh me imtësi një burrë, nuk ka dyshim se në mendjen e saj po bën disa llogari. Zakonisht femrat janë të prirura të zgjedhin meshkuj bukuroshë dhe të shëndetshëm, që të sjellin …