Tag: fytyra

Fytyra tregon personalitetin

Studimet e reja, gjithnjë e më shumë po e mbështesin mendimin se mimika e fytyres, pozita e syve dhe gjerësia e mollëzave, zbulojnë personalitetin njerëzor, dhe në bazë të kësaj mund të …

Shenjat e skuqjes

Jane shenja te sezonit te ftohte kjo eshte nje problem estetik, nese nenvleresohet mund te trasformohet ne dermatit. Behet fjale per nje gjendje qe rrezikon te behet kronike nese nuk …

Lekur e thatë në dimri

Me ardhjen e dimrit, lekura thahet, skuqet dhebehet e ashper. Jane duart dhe fytyra ato qe e ndjejne me shume kete problem. Por edhe pjese te tjera te trupit kane nevoje per me shume …