Tag: Fytyra tregonpersonin

Fytyra tregon personalitetin

Studimet e reja, gjithnjë e më shumë po e mbështesin mendimin se mimika e fytyres, pozita e syve dhe gjerësia e mollëzave, zbulojnë personalitetin njerëzor, dhe në bazë të kësaj mund të …