Tag: Fytyra ovale

Tendencat e fundit të veshjeve

Kur mendojmë për plazhin, mendojmë gjithmonë për rroba banje dhe aksesorët e saj, por një element tjetër që ka rëndësi, është edhe veshja që duhet të zgjedhim në verë, veçanërisht në …

Forma natyrale e vetullave

Vetullat e formësuara mirë janë jetike për theksim të fytyrës, thotë ekspertja e grimit për të famshmit, Kevin Ejkon. Nëse nuk jeni të sigurt se si të formësoni vetullat, le ta bëjë këtë …