Tag: Fustani i nuses

Te zgjedhim fustanin e nuses

Eshte nder momentet me te veshtire gjate pergatitjeve te dasmes eshte sigurisht zgjedhja e fustanit te nuses. Shume shpesh enderrat dhe deshirat duhet te pershtaten me stilin qe ne kete …

Per nje dasem ekonomike

Kur nje cift vendos te bej hapn e madh ndeshesh me kerkesa te pa evitueshme, dhe ndonjehere te “ekzagjeruara” te tregut, jo te gjithe kane ne dispozicion shume para per te …