Tag: Fustane të përditshëm

Trendet verore për sezonin e ri

Pantallonat e mendafshte, bluzat e lehta valevitese dhe fundet nga me motive lulesh jane domosdoja e kesaj stine. Nuk pranoj rrobat e mbremjeve, stili i vertete, i cili nuk mund te blihet …

Alta Moda, veshjet të stilistëve italianë

Fustane mbrëmjeje, dasme, të përditshëm, por të gjitha këto në materiale të kushtueshme dhe të sofistikuara. Sfilojnë në pasarelën e Romës, krijimet e shoqërisë së lartë të shtëpive të …