Tag: Fustane dasme

Alta Moda, veshjet të stilistëve italianë

Fustane mbrëmjeje, dasme, të përditshëm, por të gjitha këto në materiale të kushtueshme dhe të sofistikuara. Sfilojnë në pasarelën e Romës, krijimet e shoqërisë së lartë të shtëpive të …