Tag: fustana

Fustanet e koktejeve

Për një stil të sofistikuar dhe elegant, zgjidhja jonë për fustanet e koktejeve rrjedh nga glamuri i tepihut të kuq. I gjatë apo i shkurtër, i detajuar bukur, me shkëlqim apo shik, do të …