Tag: fustana jeshtatzani

Rroba për shtatzënat

Një tjetër faktor i rëndësishëm në zhvillimin normal të embrionit dhe në shëndetin e nënës, është edhe veshja që gruaja shtatzëne përdor. Pikë së pari, ajo duhet të mënjanojë idetë se …