Tag: Fundi i lëkurës

Fundi i lëkurës, tendencë e sezonit

Lëkura është tendenca kryesore e këtij sezoni dhe me të vërtetë që është shumë praktike dhe e kombinueshme. Jo vetëm pantallona dhe streçe lëkure, por edhe funde me të gjithë format dhe …