Tag: fundet mbi pantallona

Ne mode fundet mbi pantallona

Ky trend është shembull i përkryer për veshje me shtresa dhe mbështet nga shtëpisë së modës “Chanel”, Vera Wang, por edhe kreatorëve të tjerë. Diku nga fillimi i viteve nëntëdhjetë të …