Tag: ftyre e yndyreshme

Si të kujdesemi për aknet?

Aknet janë sëmundje e mirëfilltë e lëkurës dhe si e tillë duhet kuruar. Në estetikë ky fenomen quhet “lulëzim”. Trajtat e akneve ndryshojnë nga karakteristikat e përmasat. Shkaqet kryesorë …