Tag: ftoi

Të mirat e ftoit

Ftoi është një frut i shijshëm, por jo shume i përdorur. Megjithatë ai është plot vitamina dhe sjell shume te mira tek organizmi. Karakteristika kryesore e ftoit është mungesa e fibrave ne …