Tag: Fruti i mollës

Efektet kuruese të mollës

Fruti i mollës përmban përbërës kurues dhe ushqyes. Për qëllime mjekësore përdoren frutat e mollës dhe gjethet.Frutat përmbajnë rreth 15 për qind sheqerna, acide organike e sidomos acid …