Tag: frutat

Ilace? Jo, kivi

Ku s’hyn mjeku, hyjne frutat. Nje shaka, por jo dhe aq e ekzagjeruar. Pasi ketu hyjne ne valle shendeti dhe “mbrojtesit e tij natyrale”, antioksiduesit. Mbi vlefshmerine e …