Tag: Frizura

5 stilimet për flokë të gjatë

Për të gjitha ato femra të cilat as në muajt e ngrohtë të vitit nuk dëshirojnë të heqin dorë nga flokët e gjatë, stilistet e famshme propozojnë 10 frizura, nga te cilat do të mbeteni pa …

Frizura si shprehje e stilit

Frizura gjithsesi i kontribuon imazhit të yjeve të njohura dhe është faktor i rëndësishëm i stilit të tyre. Gjatë historisë, shumë yje të muzikës, përveç me zërin e tyre, kanë arritur …