Tag: frika

Frika nga dashuria

Ju pelqen qe ne shikim te pare, por nuk jeni ne gjendje te bani as edhe nje hap te vetem ne drejtim te tij. Ai afrohet te flase me ju, por ju nuk mund te shqiptoni as edhe nje fjale te …

Kur frika kaplon ndjenjat e tij

Kur ka qenë hera e fundit që je ulur me partnerin tënd për të biseduar rreth diçkaje që të shqetësonte? Ti mund të jesh ndjerë keq ngaqë ai tha, bëri ose nuk bëri dhe ti deshe që t’ia …