Tag: format e buzve

Si ti trajtojm buzët

Për çdo formë të buzëve ekziston një grim specifik, por edhe një trajtim specifik, që u jep formën e dëshiruar dhe mbulon defektet. Ja se ç’duhet të dish dhe bësh për buzët e tua. Lyej buzët …