Tag: Forma e mëlçisë

Sëmundjet e mëlçis

Mëlçia është një organ solid, ngjyrë kafe të errët dhe gjendra më e madhe e trupit. Ka disa funksione, sekretues-rezervues, etj. Forma e mëlçisë Ajo përngjan me një prizëm triangular …