Tag: flori i verdhe

Unazat e marteses

Unazat e marteses mund te jene klasike. moderne, platin, flori i verdhe, me diamant apo gure te tjere te cmuar. I deshirojme, dhe kur vjen momenti i kerkojme sipas gustos tone. Nje objekt …