Tag: floket

Model elegant për flokët tuaj

Duke qënë se është verë shumë nga ne kemi shumë gëzime familjare, si dasmat, fejesat, mbrëmjet  verore . Vera është stina e perfeksionit e ngjyrave e diellit. Gjithmonë duhet të jeni të …

Këshilla për flokët tuaj

Kanë thënë se flokët janë gjysma e bukurisë së femrës. Ne sot do ju japim disa këshilla shumë të rëndësishme për mënyrën se si duhet të kujdesemi për flokët tuaj. Të lash flokët një herë në …

Model i mrekullueshëm flokësh

Ky model flokësh është i thjeshtë dhe i rehatshëm për tu bërë. Nuk ju merr shumë kohë për tu realizuar dhe është me të vërtetë shumë elegant dhe mund t’i shkojë çdo forme fytyre. Është …

Ombret

Edhe pse ka disa vite që kanë dalur në modë dhe femrat po i përdorin në masë, sot do t’ju mësojmë se si t’i realizoni pa shumë mund Ombret. Majet e flokëve më të hapura se ngjyra …

Krehja e flokëve

Ju pëlqen edhe ju ndjesia që keni në kokën tuaj  sapo dilni nga salloni i  bukurisë? Atëherë ne sot do t’ju japim disa këshilla se si të keni atë ndjesi edhe kur të dilni nga …