Tag: Floket me yndyre

Floke me yndyre

Floket me yndyre kane nje shkelqim jo estetik, porblemi shkaktohet nga prodhimi i tepert i yndyres dhe e ben flokun e paster te jete per pak kohe. Ky problem mund te vij si pasoj gjenetike …