Tag: Flokët e tua

Për flokë të fortë

Flokët e tua dhe të tij duken sikur kanë humbur tonin? Provoni me pak ëmbëlsi dhe ndonjë këshillë të eksperimentoni gjithmonë së bashku me të. Nëse flokët e tua jonë të thata dhe opake, posi …