Tag: floket e drejta

Disa këshilla për flokët

Flokët duken të dëmtuar e pa shkëlqim? Ndiq këto këshilla dhe ato do fillojnë të reflektojnë dritën dhe ty do të të ndriçojnë sytë nga gëzimi. Orët që kalojmë duke u marrë me flokët nuk janë …