Tag: flokët e djegura

Vaji i mbron flokët nga djegia

Era, të ftohtit dhe lagështia edhe flokët më të bukura i shndërrojnë në të papërshtatshme dhe jo tërheqëse. Mjafton që një herë brenda javës ta përgatitni maskën nga vaji dhe flokut tuaj do …