Tag: flokë

Flokë të drejtë

Kushdo do të pëlqente të kishte flokë të lëmuar dhe të drejtë. Njëra nga mënyrat më të shpejta për të pasur flokë të tillë është duke përdorur piastrën. Mbroni flokun tuaj kur të përdorni …

Eleganca e shprishur

Kujtoni gërshetat romantike, bishtat e vegjël, flokët të lëvizshme por të mbajtura mirë dhe bishtalecat lozonjarë. Ky sezon është përqendruar në kthimin e feminitetit të lehtë, për të cilin …

A lahen flokët përditë?

Nuk ka një ligj që të thotë që floku duhet larë çdo ditë, ose jo. Shampoja në vetvete është një pastrues dhe ushqyes dhe është e nevojshme të përdoret. Shumë njerëz faktin që e lajnë kokën …

Flokë që shkëlqejnë

Sa më shumë që t’i lani flokët, ato do të jenë më të shëndetshme. Ajri i ndotur, yndyra dhe djersitja ndikojnë në flokët tuaja më shumë se ç’mendoni. Flokët lajini së paku dy herë në javë Në …

Kamomili për biondet

Flokëve të ngjyrosur me këtë ngjyrë duhet kushtuar më së shumti kujdes. Ngjyra bionde shpejt tretet dhe flokët shpesh marrin një tonë të verdhemë apo të gjelbër. Bëjeni paketimin i cili do …

Tre stile flokësh

Flokët tërheqin vëmendjen ndaj fytyrës, prandaj duhet të kujdeseni më shumë për to pa marrë parasysh modën dhe stilin, ata gjithmonë duhet të jenë të pastër dhe mirëmbajtur. Këtë vjeshtë …

15 këshilla për flokët

Sa herë kemi dëgjuar fjalën e urtë: “Bukuria buron nga brenda”? Nuk duhet të harrojmë se kjo formulë vlen edhe për bukurinë flokëve, sepse ushqimet që konsumojmë ndikojnë në pamjen tonë. Ja …

Floku dhe trajtime ndaj tij

Floku gjate:Kujdesja për flokun e gjatë fillon që me lyerjen. Ngjyra që preferohet më shumë në këtë periudhë dimrore është kafe me nuancat e saj si; kafe e errët, e hapur, ngjyrë çokollatë …