Tag: flokë te thate

Maskat për flokë

Ndonjëherë shampot dhe regjeneratorët thjeshte nuk mund t’ju ndihmojnë, pasi qe flokëve tuaj u duhet një trajtim i veçante. Nëse keni flokë te thate pa shkëlqim, përzieni vajin e ullirit, te …