Tag: flokë të shkurtra

Nuse me flokë të shkurtra

Sot janë gjithnjë e më të shpeshta flokët dredha të lëshuara romantike apo modelet e thjeshta dhe elegante të flokëve të drejta. Në kohën e sotme nuk është problem të imagjinosh një model …