Tag: Flokë të drejta

Flokë të drejta dhe të buta

Shumica e revyve për sezonin pranverë 2011 kanë ndjekur trendin e stilit të flokëve të drejta, të rrafshëta dhe moderne. Konkludimi i përgjithshëm është se flokët e lëshuar duhet doemos të …