Tag: Flokë që shkëlqejnë

Flokë që shkëlqejnë

Sa më shumë që t’i lani flokët, ato do të jenë më të shëndetshme. Ajri i ndotur, yndyra dhe djersitja ndikojnë në flokët tuaja më shumë se ç’mendoni. Flokët lajini së paku dy herë në javë Në …