Tag: flokë kaçurrela

Këshilla për flokë kaçurrela

Kjo është një këshillë shumë praktike që do të ju ndihmojë shumë, posaçërisht atyre vajzave që kanë flokë natyrale me kaçurrela. Që më lehtë të formësohen kaçurrelat dhe të qëndrojnë në atë …