Tag: Flasteri

Flasteri kundër rrudhave

Ndoshta tingëllon si budallallëk, por këta flasterë të rëndomtë dhe efektiv ekzistojnë në treg me decenie. Efekti është afatshkurtër, mirëpo i mjaftueshëm për një mbrëmje. Aktoret si p.sh. …