Tag: Fjongoja

Fjongoja që nuk duhet t’ju mungojë

Shumica e stilistëve preferojnë fjongon e gjatë të lidhur në qafë. Nëse këmisha apo fustani juaj nuk ka jake ju mund ta vendosni një vete. Kjo teknike bën ta mundur që dhe një rroba juaja e …