Tag: fitnes

Ditët më të mira për të bërë fitnes

Çasti i duhur për të djegur më shumë (dhe për t’u lodhur më pak) kur bën sport është ai pas ovulacionit, rreth ditës së l4-të nëse ke cikël të rregullt. Për më tepër, organizmi yt …