Tag: fiksimet

Psikoterapia në disa sëmundje

Psikoterapia, në disa sëmundje, është më shumë efikase se ilaçet, por ndonjëherë janë të domosdoshme edhe ilaçet dhe terapitë e tjera ndihmëse. Ja si mund ta çlirojmë mendjen nga fiksimet, …