Tag: Fik për pagjumësin

Fiku për pagjumësin

Një lajm i mire për adhuruesit e fikut. Nëse vuani nga pagjumësia, para se te shkoni te flini hani fiq. Fiku do tju ndihmoje te qetësoheni dhe te flini me lehte. Këto frute do t’u ndihmojnë …