Tag: Fibromialgjia

Çfarë është fibromialgjia?

Fibromialgjia është një formë e veçantë e reumës, e analizat e mjekëve shpesh janë në rregull dhe nuk ka shenja të inflamacionit. Nganjëherë nevojiten edhe deri pesë vjet për të përcaktuar …