Tag: Festivali i Modës Islamike

Në Malajzi mbahet Festivali i Modës Islamike

Në Kuala Lampur të Malajzisë, është mbajtur Festivali i modës muslimane “Islamic Fashion Festival”. Aktiviteti ka marrë nismë në Kinë dhe vende të tjera orientale dhe është i hapur për të …