Tag: fertilitetit mashkullor

Rrezitja shton pjellorinë

Shkencëtarët danezë kanë zbuluar një lidhshmëri ndërmjet rrezitjes dhe fertilitetit mashkullor. Ata kanë vërejtur se meshkujt të cilët kanë mungesë të vitaminës D në organizëm kanë më …