Tag: Femrat

Pse femrat duken më të vjetra

Ta zgjedhësh bazën e duhur, pudër dhe korrektor nuk është aspak e lehtë, ngase një nuancë që nuk ju shkon për shtati mund t’jua çojë mundin kot, e më pas gjithë grimin do ta hiqni nga …

Meshkujt ‘përballë’ dashurisë

Ajo që vazhdimisht ndryshon mes femrave dhe meshkujve, midis shumë fenomeneve të tjera, është pikërisht të dashuruarit. Duket se këta të fundit shpeshherë, për shkak të natyrës tipike që i …

Femrat ‘sundohen’ nga hormonet

Nëse duhet besuar një studimi të ri, femrat janë rob të hormoneve. Të dhënat e studimit thonë se hormoni i stresit te femrat shkakton një ‘stuhi’ të vërtetë emocionale. Sipas të gjitha …

Ndryshoni pamjen tuaj

Nëse dëshironi ndryshim të shpejtë të pamjes tuaj këtë mund ta arrini duke ndërruar ngjyrën e flokut tuaj. Ngjyrosja e flokëve sjell deri te ndryshimi më i shpejtë i pamjes suaj. Mirëpo, …